´╗┐

Agenda

De jaarKalender201819thumbkalender 2018-2019 is te downloaden via de afbeelding hiernaast. Een papieren versie wordt bij de kerkbode verspreid en is dan ook beschikbaar achterin de kerk. De online google agenda hieronder is al gedeeltelijk ingevuld en zal ook verder worden aangevuld. Deze is aan uw eigen elektronische agenda te koppelen (zie onderaan deze pagina).

Via het contactformulier kunt u wijzigingen doorgeven of (te zijner tijd) extra papieren exemplaren aanvragen. Wijzigingen in het gebruik van gebouw Calvijn graag afstemmen met de beheerder ook als een geplande activiteit in gebouw Calvijn vervalt (zie contactinformatie).

Om deze kalender te zien in uw eigen Google kalender, druk op de google agenda knop hier vlak boven.

Om deze agenda te zien in uw MS Outlook kalender zodanig dat u ook de wijzigingen binnenkrijgt, kies 'Agenda openen' en dan 'Van Internet' en vul dan onderstaand adres in:
https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Om deze agenda te zien in de agenda van uw tablet of telefoon, voeg bovenstaand adres in als internet agenda of als 'agenda abonnement'.
Voorbeeld voor apple tablets/telefoons: Kies de 'instellingen' app ; kies E-mail, contacten, agenda's ; kies Nieuwe account ; kies Anders ; kies Voeg agenda-abonnement toe ; vul de Server in: https://www.google.com/calendar/ical/ghhpbi1b4imml0aq4movfm957s%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

U bevindt zich hier: Home Actueel Agenda

Voor het correct functioneren van deze website worden cookies gebruikt.