Kerktelefoon en opname

De kerkdiensten en bepaalde andere bijeenkomsten in de kerk of in gebouw Calvijn zijn mee te beluisteren via de kerktelefoon. Er zijn twee kerktelefoonsystemen in gebruik:

  1. Uitzending via de ether, mee te beluisteren met een standaard scanner via de frequentie 148.5375 MHz of met onze eigen kerktelefoonkastjes in de omgeving van Sint-Maartensdijk. Wilt u in aanmerking komen voor een luisterkastje van de diaconie, dan kunt u contact opnemen met diaken Van den Berge via het contactformulier of telefonisch.
  2. Uitzending via internet via de pagina van kerktelefoonaanbieder kerkfoon.nl. Via deze pagina zijn de kerkdiensten van de laatste tijd ook terug te luisteren of te downloaden. Aan het direct meeluisteren via deze pagina zijn voor de diaconie (geringe) kosten verbonden; luistert u zeer regelmatig mee dan stellen we een bijdrage op prijs.
Bestelling CD's

Opnames van kerkdiensten zijn achteraf terug te luisteren of te bestellen op CD. Terugluisteren van recente diensten gaat via de website van kerkfoon.nl. Opnames op CD kosten € 5,00 per kerkdienst, te bestellen bij diaken A.C. van den Berge, via het contactformulier of telefonisch. Deze CD's worden extern geproduceerd en de levering kan enkele weken duren; indien snelle levering gewenst is dan komen er verzendkosten bij.

U bevindt zich hier: Home Eredienst Kerktelefoon en Opname

Voor het correct functioneren van deze website worden cookies gebruikt.